Matematikvanskeligheder - Tidlig intervention. Støt og udvikl elevers matematiske kompetencer

Kurset giver en direkte indføring i interventionsmaterialet "Matematikvanskeligheder - Tidlig intervention", som er et redskab til at forebygge og afhjælpe elevers matematikvanskeligheder.

Sted

Aarhus C

Pris

950,00 kr.

Dato

01.12.2021

Tilmeldingsfrist

01.11.2021

Status

Ledige pladser

Om kurset

Hvordan identificere og understøtte elevers udvikling af matematiske kompetencer i samspil med matematisk stof i begynderundervisningen?
 
Deltagerne vil få mulighed for at udvikle kompetencer til at identificere og understøtte elevers udvikling af matematiske kompetencer i samspil med matematisk stof med afsæt i interventionsmaterialet  "Matematikvanskeligheder - Tidlig intervention" af Lena Lindenskov og Peter Weng.
Dagens indhold vil veksle mellem korte oplæg og øvelser, så deltagerne går fra kurset med konkrete erfaringer i brugen af interventionsmaterialets screeningstest og arbejdsark samt et udvalg af de konkrete materialer, der knytter sig dertil.
Kursets indhold er gennemprøvet som en del af det toårige kompetenceudviklingsprojekt "Matematikindsats 2017", hvor 66 skoler i hele landet deltog med hele årgangens 2. klasser.

Målgruppe

Matematiklærere og matematikvejledere

Instruktører

Heidie Clemens - Lektor i matematik

Fagområder

Matematik

Kontakt