Om VIA CFU’s kurser

Vi udbyder hvert skoleår omkring 250 spændende kurser om fag, pædagogik og aktuelle temaer - altid af kortere varighed og altid tæt på praksis.

Praktisk information

Tilmelding til VIA CFU’s kurser

Du kan tilmelde dig online på viacfu.dk/kurser. Her kan du også læse mere om det enkelte kursus. Bemærk, at der ikke er en fast dato for sidste frist for tilmelding.

Hvor intet andet er nævnt, er tilmeldingsfristen en måned før første kursusdag.

Der er ofte ledige pladser på de kurser, vi vælger at gennemføre, så vær opmærksom på, at du kan tilmelde dig online indtil kort tid før kursusstart. Er der lukket for tilmelding, så kan du altid ringe til kursusadministrationen for at få hjælp.

Alle kursusgebyrer er inklusiv forplejning og eventuelle materialer, men eksklusiv moms.

Optagelse og afslag

Du kan først være sikker på, at det kursus, du har meldt dig til, bliver oprettet, og at du er optaget på kurset, når du modtager en bekræftelse fra CFU’s kursusadministration. Denne bekræftelse udsendes via mail, så det er en god idé at meddele os evt. ændringer i mail og arbejdssted.

Beslutningen om gennemførelse af et kursus vil normalt foregå en til to måneder før kursets afvikling. Du vil kort efter sidste frist for tilmelding modtage besked om gennemførelse eller aflysning.

Afbud

Tilmelding til vores kurser er bindende, men da det er skolen, der har købt pladsen på kurset, kan den overdrages til en kollega i tilfælde af, at du selv bliver forhindret. Ring til vores kursusadministration for at melde afbud/oplyse, hvem der kommer i stedet.

De fleste kurser er pålagt et deltagergebyr. Dette gebyr opkræves under alle omstændigheder.

Materialer fra kursusinstruktører

Hvis instruktøren deler slides eller andre kursusmaterialer, sender vi dig dem pr. mail.

Kursussteder og parkering

De fleste af vores kurser afholdes på CFU i Herning og Aarhus. Der er forskellige p-ordninger de steder, vi afholder vores kurser. Der kan være betalingsordning eller blot almindelig p-vagtordning. På CFU i Herning skal du være ekstra opmærksom på, at du holder på en af VIA CFU’s p-pladser, da der ellers udskrives en parkeringsafgift.

Læs mere om parkering på CFU

Forslag til nye kurser

Du er altid velkommen til at indsende idéer til nye kurser samt rekvirere kurser direkte til skolen/kommunen.

Benyt evt. kataloget til at få idéerne

Kontakt en kursussekretær eller den faglige konsulent, der har med området at gøre.

Tilbuddet gælder også, hvis I skal have hjælp til afholdelse af en pædagogisk dag på skolen.

Har du spørgsmål?