Rekvirerede forløb

Passer vores faste kursusudbud ikke til jeres kalender eller behov, så kontakt os - så drøfter vi muligheden for en løsning til netop jer.

Skræddersyede forløb hjemme hos jer

VIA CFU udbyder en bred vifte af fagligt stærke og altid praksisnære kurser og temadage, men vi er også klar over, at faktorer som tidsramme, transporttid og indholdsmæssig timing ikke altid passer med skolernes dagligdag.

Ydermere kan der ind imellem være ræson i at skabe rammer, hvor hele fagteams, årgange, afdelinger eller personalegrupper deltager i fælles forløb og ad den vej får samme inspiration og vidensgrundlag.

- Derfor inviterer vi gerne til en snak om muligheden for fleksible kursusformater, som kan skræddersyes til jeres virkelighed og tilpasses jeres faglige og pædagogiske behov. 

 Kontakt Rasmus Bergstedt, pædagogisk leder af VIA CFU, for en snak og mere information.

 

Pædagogisk vejledning om læremidler

Vores faglige konsulenter tilbyder vejledning om og i brugen af læremidler inden for skolens fag og temaer.  Vejledningsmøder afholdt på CFU er gratis, men også disse kan flyttes ud til jer, så I kan samle en relevant flok om et fokus, der passer i jeres praksis. Det koster et gebyr, hvis vi skal komme til jer. 

Læs om mulighederne for vejledning om læremidler

Passer vores kursusudbud ikke til jeres kalender og behov, så skræddersyr VIA CFU gerne et rekvireret forløb til netop jer. Faglig og didaktisk udvikling af lærere og skolens øvrige pædagogiske personale er essentielt. Det gælder både for den enkelte lærer og pædagog og for skolen som institution - og i sidste ende for eleverne.