Little Masters Of Music

Tilføj som favorit
Synes du sammenspil er en udfordring i indskolingen. Her får du redskaberne, så du bliver i stand til at udlevere en node, som eleverne så kan spille. Metoden får du under huden på kurset.

Om kurset

 • Beskrivelse

  "Pulsbaner" og "se, sig og spil" er værktøjerne som du får lært, der fører til sammenspil i indskolingen

  Forestil dig, at du, som musiklærer i indskolingen kan udlevere en node og sige til din indskolingsklasse," Find jeres instrumenter frem, gå ud i grupperne og spil den her", og det så også sker.

  Little Masters of Music er en ny metode til musikundervisning i folkeskolen, udviklet af musiker og underviser Peter Bjerrum. Med metoden får du værktøjer til at undervise i en multidifferentieret fagfaglighed, sammenspil og bevægelse i selvstyrende grupper.

  På kurset får du et praktisk indblik i "Pulsbanerne" og "Se, sig og spil" med rytmekort, som er to af platformene i metoden. I de to sammenhængende platformes metoder ligger der faglige og sociale værktøjer, der sætter eleverne i stand til at arbejde selv, eller i selvstyrende grupper med instrumenter og sammenspil.

  Du får også et frisk bud på generel klasserumsledelse i musiklokalet og lærerrollen i Little Masters of Music, hvor du går fra at være underviser til at være konsulent og benytter dig af evaluering som fast arbejdsværktøj.

  - Introduktion
  - Pulsbaner (Arbejde med grundpuls og pulsslag)
  - "Se, Sig og Spil" (Arbejde med teori, rytmik og sammenspil i selvstyrende grupper)
  - "Se, sig og spil" x2 (Anvendt viden fra arbejdet med rytmik/teori overført på instrumenter. Selvstyrende instrumentalgrupper.)
  - Klasseledelse (Elevinvolvering, evaluering som arbejdsredskab på grundlag af elevens egne ønsker. Struktur for undervisning. "Den gode musiktime")
  - Evaluering af kurset.

  Se mere på http://www.little-master-of-music.com/

  Målgruppe

  Indskolingslærere i musik

  Instruktører

  Peter Reintoft Bjerrum - Musikunderviser og musiker

  Fagområder

  Praktiske musiske fag: Musik

  Vildbjerg

  Pris
  1170 kr.
  Dato og tid
  19. maj 2020 kl. 9:00 - 15:00
  Kursus nr.
  CFU20010
 • Praktiske informationer

  Her finder du praktisk informationer om tid, sted og pris.

  Vildbjerg

  Status
  Åben for tilmelding
  Dato og tid
  19.05.2020 - kl. 09.00-15.00
  Pris
  1170 kr.
  Tilmeldingsfrist
  19.04.2020
  Kursus nr.
  CFU20010