Den nye børnelitteratur i mellemtrinnets danskundervisning

Tilføj som favorit
Få spot på cremen af ny dansk børnelitteratur og masser af ideer til, hvordan du kan gå til værks i undervisningen, så alle elever aktiveres og engageres i litteraturen

Om kurset

 • Beskrivelse

  Spot på cremen af ny dansk børnelitteratur og masser af ideer til hvordan du kan anvende den i undervisningen

  Kursusdagen sætter spot cremen af moderne dansk børnelitteratur. Du får en præsentation af de allernyeste og bedste børnelitterære værker for de 9-13-årige - og ikke mindst får du masser af ideer til, hvordan du kan gå til værks i undervisningen, så alle elever aktiveres og engageres i litteraturen.

  Børnelitteraturen har de senere år været kendetegnet ved, at flere modaliteter er sat i spil og blander sig med hinanden på alternative måder. De mange modaliteter er ikke tilfældige, men signalerer betydning og udgør dermed en væsentlig del af den historie, værket vil formidle. Udgivelserne er ikke alene æstetiske mesterværker - de rummer også et enormt potentiale for udvikling af elevernes litterære og multimodale kompetence.

  Vi kommer ind på, hvad en roman, en billedbog, en tegneserie og en graphic novel er, og hvordan de forskellige formater forenes i spændende hybrider, der stiller store krav til læserens multimodale kompetence.

  Målgruppe

  Lærere, der underviser i dansk i 3.-6. klasse.

  Instruktører

  Trine May - Lærebogsforfatter

  Fagområder

  Dansk: Mellemtrin

  Aarhus C

  Pris
  1310 kr.
  Dato og tid
  2. marts 2020 kl. 9:00 - 15:00
  Kursus nr.
  CFU20801
 • Praktiske informationer

  Her finder du praktisk informationer om tid, sted og pris.

  Aarhus C

  Status
  Åben for tilmelding
  Dato og tid
  02.03.2020 - kl. 09.00-15.00
  Pris
  1310 kr.
  Tilmeldingsfrist
  22.02.2020
  Kursus nr.
  CFU20801