Giv eleverne ordet i deres magt - gør dem til overbevisende fortællere

Tilføj som favorit
Hvordan kan vi undervise i mundtlighed og styrke elevernes mundtlige kompetencer? Vi undersøger og afprøver en række praktiske og konkrete værktøjer og aktiviteter til arbejdet med fortællingen som mundtlig tekst.

Om kurset

 • Beskrivelse

  Få idéer og redskaber til at undervise i mundtlighed. Afprøv konkrete aktiviteter og få ideer med hjem til din undervisning.

  Få ideer og redskaber til at undervise i mundtlighed. Afprøv konkrete aktiviteter og få ideer med hjem til egen undervisning ud fra undervisningsmaterialet "Ordet er dit".

  Kurset præsenterer en genrepædagogisk vinkel på fortællingen i dansk. Det byder på en kort introduktion til genrepædagogikken som metode, samt teoretiske vinkler på mundtlighed i danskfaget. Vi skal se nærmere på, hvordan vi kan undervise i mundtlighed og styrke elevernes mundtlige kompetencer. Der sættes fokus på læringsmål for det mundtlige sprog og metoder til evaluering og feedback.
  Vi undersøger og afprøver en række praktiske og konkrete værktøjer og aktiviteter til arbejdet med fortællingen som mundtlig tekst.

  Målgruppe

  Dansklærere på mellemtrinnet

  Instruktører

  Pernille Hargbøl Madsen - Lektor, folkeskolelærer og lærebogsforfatter

  Fagområder

  Dansk: Mellemtrin

  Herning

  Pris
  685 kr.
  Dato og tid
  9. marts 2021 kl. 13:00 - 16:00
  Kursus nr.
  CFU21811
 • Praktiske informationer

  Her finder du praktisk informationer om tid, sted og pris.

  Herning

  Status
  Åben for tilmelding
  Dato og tid
  09.03.2021 - kl. 13.00-16.00
  Pris
  685 kr.
  Tilmeldingsfrist
  09.02.2021
  Kursus nr.
  CFU21811