Online: Digital kreativitet med Book Creator

Tilføj som favorit
Danskundervisningen med it skal give mening og give en mer-værdi i forhold til undervisningen uden. Det er muligt med Book Creator, som med skoletube kan tilgås fra alle platforme. Book Creator understøtte arbejdet med kreativitet, differentiering og giver eleverne overblik over opgaverne

Om kurset

 • Beskrivelse

  Onlinekursus med video, praksiseksempler og konkrete inspirationsmaterialer. Kom på kursus fra din skole og løft elevernes digitale kreativitet.

  Undervisningen med it skal give mening og skabe mer-værdi i forhold til undervisningen uden. Her er Book Creator en stærk resource, som med Skoletube kan tilgås fra alle platforme.

  Fokus på dette kursus er hvordan det kreative arbejde på tværs af skolens fag, kan understøttes it-didaktisk med brugen af Book Creator.

  Book Creator er i sig selv et tomt produktionsprogram, hvor både lærere og elever kan lave digitale bøger, som både kan indeholde tekst, tegninger, billeder, film og lyd. Det giver en række spændende muligheder for at få eleverne i spil på mange forskellige måder.
  Hvis læreren vælger at lave en skabelon, som eleverne skal arbejde videre i, giver det elever med overbliksvanskeligheder (og alle andre) et godt overblik over forløbet. Desuden kan lærere nemt indtale opgaver og/eller bruge video til forklaringer (flipped learning).
  De kreative muligheder kommer spil, når eleven nu kan besvare opgaver med direkte indtale (f.eks. en øvet oplæsning af et digt eller uddrag af roman), eller indsætte videooptagelser (f.eks. spil og optag en central scene fra bogen).

  Med Book Creator kan eleverne nemt arbejde kollaborativt i den samme bog og dermed også arbejde med samarbejdsprocesser i undervisningen.

  Dette kursus har fokus på didaktisk brug af Book Creator, som har sin berettigelse lige fra børnehave til 9. kl. i alle skolens fag.

  Bemærkninger

  Deltagelse i kursus forudsætter adgang til Book Creator og Skoletube - enten via Chrome eller iPad app'en

  Målgruppe

  Alle interesserede

  Instruktører

  Mikkel Aslak Koudal Andersen - Pæd. konsulent
  Morten Eidorff Langballe - Pæd. konsulent

  Fagområder

  Alle lærere - på tværs af fag

  Onlinekursus

  Pris
  250 kr.
  Dato og tid
  5. november 2020 kl. 13:00 - 15:00
  Kursus nr.
  CFU20840
 • Praktiske informationer

  Her finder du praktisk informationer om tid, sted og pris.

  Onlinekursus

  Status
  Åben for tilmelding
  Dato og tid
  05.11.2020 - kl. 13.00-15.00
  Pris
  250 kr.
  Tilmeldingsfrist
  05.10.2020
  Kursus nr.
  CFU20840