Gentagelser, trivsel og nærvær gennem analoge spil

Tilføj som favorit
Nogle børn trives ikke i skolen - ensomhed, koncentrationsbesvær eller det faglige kan drille gevaldigt. Få idéer til, hvordan analoge spil integreres i skolen og oplev, hvordan spil skaber relationer og træner faglige områder, mens man hygger sig sammen. Alle spil kan lånes gennem CFU.

Om kurset

 • Beskrivelse

  Brug flere analoge spil i din undervisning. Spil skaber relationer og træner faglige områder - mens man hygger sig sammen.

  Hvorfor bruge tid på læringsspil i skolen?

  1. Børn træner sociale kompetencer gennem spil. De lærer at samarbejde og forstå fælles regler. Mens de spiller øver de sig på at give og tage plads, så de får lettere ved at etablere og fastholde relationer. Regellege /spil er derfor gode til at lære at gå i skole og få venner.

  2. Regler, rutiner og gentagelser. Når man skal lære nyt, skal der trænes - før man mestrer det. Det kan være en lang sej kamp og hårdt for alle - barn, forældre og lærere. Her kan spil være et dejligt supplement eller variation. I spil gentages det samme om og om igen - så hver gang man spiller, bliver man bedre og bedre - og pludselig er det, der virkede svært, blevet meget lettere.

  3. Hygge, samvær og nærvær. Når man spiller, er man sammen om noget trygt og godt. Der er regler, så man ved, hvad man skal. Man kigger hinanden i øjnene og griner og ærgrer sig sammen.

  På kurset bliver I klogere på:
  1. Generelle spilmetoder
  2. Specifikke spil til dansk
  3. Hvilke spil der træner hvad og en faglig rækkefølge

  Alle spil kan lånes gennem CFU.

  Oplægsholder Pernille Brinch
  Lærer, lærebogsforfatter, spiludvikler, redaktør, indehaver af Time2learn og læringsekspert i flere udsendelser på DR1 og DR2 (Tigermor og lektiekuren, Sådan opdrager du en vinder, De fortabte indvandrere)

  Time2learn
  I Time2learn vil man gennem faglighed, leg og begejstring udfordre og inspirere til læring.
  Det er en levende virksomhed, som de sidste 10 år har været optaget af børns læringslyst. De er dybt optaget af læring, didaktik, pædagogik, trivsel og det gode skoleliv.

  Målgruppe

  Dansklærere og pædagoger i indskolingen

  Instruktører

  Pernille Brinch - Lærer

  Fagområder

  Dansk: Indskoling

  Aarhus C

  Pris
  530 kr.
  Dato og tid
  26. oktober 2020 kl. 13:00 - 16:00
  Kursus nr.
  CFU20857
 • Praktiske informationer

  Her finder du praktisk informationer om tid, sted og pris.

  Aarhus C

  Status
  Åben for tilmelding
  Dato og tid
  26.10.2020 - kl. 13.00-16.00
  Pris
  530 kr.
  Tilmeldingsfrist
  05.10.2020
  Kursus nr.
  CFU20857