Geogebra i udskolingen A - Geometri og måling

Tilføj som favorit
Med hands-on øvelser fås indblik i, hvordan Geogebra i udskolingen kan indgå i udviklingen af elevernes kompetencer og forståelse inden for området Geometri og måling.

Om kurset

 • Beskrivelse

  Geometri og måling

  Bemærk: Kurset er flyttet fra den 17. september til den 24. september

  Formålet med kurset er at få et større indblik i GeoGebras muligheder inden for kompetenceområdet "Geometri og måling", og hvordan GeoGebra kan anvendes i undervisningen, så det understøtter en undersøgende og eksperimenterende arbejdsform.

  Kurset er for dig, der allerede bruger GeoGebra, men gerne vil lære mere. Du vil få inspiration til dit videre arbejde med GeoGebra i undervisningen, og vi vil med udgangspunkt i konkrete eksempler gå i dybden med, hvordan du med GeoGebra kan arbejde med udviklingen af elevernes kompetencer og matematiske forståelse.

  På kurset vil du få mulighed for at gå i dybden med:
  - konstruktioner
  - linjer og vinkler ved cirkler og polygoner
  - 3D-tegning
  - mønstre og flytninger
  - trigonometri
  - geometrisk tegning

  Herudover vil vi se på, hvordan skærmoptagelser kan anvendes som en del af det mundtlige arbejde, samt arbejde med de muligheder, GeoGebra giver i forhold til prøven med hjælpemidler samt den mundtlige prøve.

  Der vil være en del teknisk arbejde på kurset, og du kommer til at arbejde med mange hands-on øvelser, hvor du får mulighed for selv at bestemme, hvad du vil gå i dybden med. Indholdet vil blive sat i en didaktisk ramme målrettet udskolingen.

  Bemærkninger

  På kurset arbejdes i GeoGebra Classic 6, så man kan deltage i kurset uanset, hvilken computer eller tablet man har. Deltagerne skal medbringe det device, de og deres elever bruger til daglig samt headset med fungerende mikrofon - evt. det de har til deres mobiltelefon.

  Målgruppe

  Matematiklærere i udskolingen

  Instruktører

  Kenneth Riis Poulsen - Pæd. konsulent

  Fagområder

  Matematik

  Aarhus C

  Pris
  1055 kr.
  Dato og tid
  24. september 2020 kl. 9:00 - 15:00
  Kursus nr.
  CFU20232
 • Praktiske informationer

  Her finder du praktisk informationer om tid, sted og pris.

  Aarhus C

  Status
  Åben for tilmelding
  Dato og tid
  24.09.2020 - kl. 09.00-15.00
  Pris
  1055 kr.
  Tilmeldingsfrist
  24.08.2020
  Kursus nr.
  CFU20232