Geogebra i udskolingen B - Tal, algebra, statistik og sandsynlighed

Tilføj som favorit
Med hands-on øvelser fås indblik i, hvordan Geogebra i udskolingen kan indgå i udviklingen af elevernes kompetencer og forståelse inden for områderne Tal og algebra samt Statistik og sandsynlighed.

Om kurset

 • Beskrivelse

  Geogebra i udskolingen - B

  Formålet med kurset er at få et større indblik i GeoGebras muligheder inden for kompetenceområderne "Tal og algebra" samt "Statistik og sandsynlighed", og hvordan GeoGebra kan anvendes i undervisningen, så det understøtter en undersøgende og eksperimenterende arbejdsform.

  Kurset er for dig, der allerede bruger GeoGebra, men gerne vil lære mere. Du vil få inspiration til dit videre arbejde med GeoGebra i undervisningen, og vi vil med udgangspunkt i konkrete eksempler gå i dybden med, hvordan du med GeoGebra kan arbejde med udviklingen af elevernes kompetencer og matematiske forståelse.

  På kurset vil du få mulighed for at gå i dybden med:
  - CAS-værktøjet som redskab i undersøgelser
  - lineære og ikke-lineære funktioner
  - skydere og variable
  - økonomi
  - ligninger, ligningssystemer og uligheder
  - diagrammer og grafer
  - regression
  - simulering

  Herudover vil vi se på, hvilke potentialer arbejdsark og GeoGebra-bøger har. Vi vil også arbejde med de muligheder, GeoGebra giver i forhold til prøven med hjælpemidler samt den mundtlige prøve.

  Der vil være en del teknisk arbejde på kurset, og du kommer til at arbejde med mange hands-on øvelser, hvor du får mulighed for selv at bestemme, hvad du vil gå i dybden med. Indholdet vil blive sat i en didaktisk ramme målrettet udskolingen.

  Bemærkninger

  På kurset arbejdes i GeoGebra Classic 6, så man kan deltage i kurset uanset, hvilken computer eller tablet man har. Deltagerne skal medbringe det device, de og deres elever bruger til daglig samt headset med fungerende mikrofon - evt. det de har til deres mobiltelefon.

  Målgruppe

  Matematiklærere i udskolingen

  Instruktører

  Kenneth Riis Poulsen - Pæd. konsulent

  Fagområder

  Matematik

  Aarhus C

  Pris
  1055 kr.
  Dato og tid
  1. oktober 2020 kl. 9:00 - 15:00
  Kursus nr.
  CFU20233
 • Praktiske informationer

  Her finder du praktisk informationer om tid, sted og pris.

  Aarhus C

  Status
  Åben for tilmelding
  Dato og tid
  01.10.2020 - kl. 09.00-15.00
  Pris
  1055 kr.
  Tilmeldingsfrist
  01.09.2020
  Kursus nr.
  CFU20233