Om CFU's kurser

CFU's kurser og temadage har til formål at dygtiggøre og inspirere lærere og pædagoger, primært fra grundskolen, med ny viden og gode ideer.

Kurser, der gør en forskel

CFU's kurser har praksisnærhed og læremidler i fokus.
CFU's kurser tager afsæt i pædagogiske aktuelle udfordringer og i ministeriets udmeldinger. Vores kursuspalet er bred lige fra fagfaglige kurser og kurser om digitale læremidler til oplæg om klasseledelse, bevægelse i undervisningen og innovation.

Tilmelding

Vi skal bruge din e-mailadresse og dit CPR-nummer, når du tilmelder dig et kursus. Tilmeldingen er bindende. - Vi gør opmærksom på, at det er op til den enkelte lærer at sørge for skolelederens accept inden tilmelding, eftersom det er skolen, der køber kursuspladsen. Dette betyder, at pladsen i tilfælde af, at du bliver forhindret, kan overdrages til en kollega.

Som udgangspunkt er der tilmeldingsfrist en måned inden kurset afvikles. Det sker dog, at vores kurser ikke er fyldt helt op, og i så fald kan du godt melde dig til efter tilmeldingsfristens udløb. Så hvis du pludselig har mulighed for at tage på et kursus, så mail eller ring til en af vores kursussekretærer, som kan reservere en eventuel fri plads til dig. 

Alle CFU's kursuspriser er ekskl. moms - men inkl. forplejning og materialer. 

Mine CFU-kurser 

Når du har modtaget deltagerbrev på mail, kan du efterfølgende finde kursusmaterialer under Mine kurser

 

Vi skræddersyr kurser til jeres behov

Passer tiden eller indholdet for vores kurser ikke i jeres program og kalender, kan I også købe et CFU-kursus hjem til jeres skole - eller selv kreere et med det indhold, lige netop I har brug for.  

Læs mere om skræddersyede kurser

Har du en god idé til et kursus? 

Du er velkommen til at kontakte CFU's konsulenter med forslag til kurser. Vi hører også meget gerne reaktioner - både positive og negative - på vores udbudte aktiviteter. Kontakt en af vores kursussekretærer, hvis du søger et bestemt kursus, er i tvivl om noget, eller bare gerne vide mere...

 

Kursusmagasinet reflex

Kurserne annonceres i vores kursusmagasin reflex, der hvert år udkommer i april og oktober - se link nederst på siden. Derudover har vi kurser, temadage og andre aktiviteter, der arrangeres løbende og annonceres på hjemmesiden og gennem foldere. 

 

Brug for hjælp?

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål med tilhørende svar - finder du ikke, hvad du har behov for her, så kontakt os endelig.