Skræddersyede kurser 

Køb et CFU-kursus hjem til jer selv - eller design jeres eget

Sæt gang i skoleudvikling og faglig kvalificering - hjemme hos jer, når når det passer jer bedst!

Vi er stolte af vores kursus- og efteruddannelsestilbud, men vi er også godt klar over, at faktorer som tidsramme, transporttid og indholdsmæssig timing ikke altid passer med skolernes dagligdag.
Derfor inviterer vi jer til at gøre brug af mere fleksible kursusformater, som præcist kan skræddersyes til jeres virkelighed og tilpasses jeres faglige kontekster. I kan tage afsæt i et af de opslåede kurser, men få tilpasset tid og sted - eller I kan få designet et særligt kursusforløb til netop jeres udfordringer og behov:

Få et færdigt kursus hjem på skolen 

Er I en hel flok, der gerne vil deltage i et bestemt kursus, eller passer kursusdatoerne fra det aktuelle katalog jer bare dårligt, så køb et kursus hjem til jeres skole/gymnasium, og bestem selv tid og sted.

Vi på VIA CFU hjælper med den praktiske planlægning. 

 

Få skræddersyet et forløb til netop jeres behov 

Har I specielle temaer eller ønsker til et kursus,, en pædagogisk dag eller et længere forløb, så hjælper vi hellere end gerne. I dette katalog med forslag til kursusforløb tegner vi konturerne af nogle ideer og faglige vinkler, som I kan tage afsæt i. 

Hent katalog med oplæg til skræddersyede kursusforløb til skoler 

Har I andre ideer og tanker, så ring eller mail om et møde med en af vores pædagogiske fagkonsulenter. Konsulenten hjælper med opgavens indhold og omfang og udarbejder herefter et tilbud med forslag til, hvordan opgaven kan gribes an. Det første planlægningsmøde er gratis. 

Kontakt os via pædagogisk leder Rasmus Bergstedt