Skræddersyede kurser 

Køb et CFU-kursus hjem til jer selv - eller design jeres eget

Bestil kurser og vejledning hjem til jer - når det passer jer!

Passer vores kursuskalender ikke lige i jeres kram eller kalender, kan I bestille kurser og vejledning fra VIA CFU hjem til jer selv på jeres skole/gymnasium - lige når det passer jer. 

 

Køb et færdigt kursus hjem på skolen 

Er I en hel flok, der gerne vil deltage i et bestemt kursus, eller passer kursusdatoerne jer bare dårligt, så køb et kursus hjem til jeres skole/gymnasium, og bestem selv tid og sted.

  • Kurser til grundskolen: Find inspiration her på hjemmesiden blandt vores mange aktuelle kurser og vælg de ønskede fagområder under Fag- og målgrupper. I kan også bruge kursusmagasinet reflex som idekatalog.

  • Kurser til ungdomsuddannelserne: Find inspiration her på hjemmesiden blandt vores mange aktuelle kurser og vælg Ungdoms- og voksenundervisere under Fag- og målgrupper. I kan også bruge kursusflyeren for ungdomsuddannelserne (pdf) som idekatalog - bemærk her vores færdige skræddersyede kurser, som I kan rekvirere!

Vi på VIA CFU hjælper med den praktiske planlægning. 

 

Køb et skræddersyet forløb til netop jeres behov 

Har I nogle specielle temaer eller ønsker til et kursus, til en pædagogisk dag eller til et kortere forløb, så ring eller mail om et møde med en af vores pædagogiske fagkonsulenter. Konsulenten hjælper med opgavens indhold og omfang og udarbejder herefter et tilbud med forslag til, hvordan opgaven kan gribes an. Det første planlægningsmøde er gratis. 

Få et godt tilbud

Kontakt en af vores pædagogiske fagkonsulenter