Bestilling af materialeafhentning 

For skoler uden fast CFU-dag

Skoler, som CFU ikke kommer fast til hver uge, skal selv bestille afhentning af materialer.

Alle institutioner i vores dækningsområde har en ugentlig CFU-dag. De skoler, der har mange lån, får besøg af CFU-bilen hver uge, mens vi kun kører til skoler med få lån, når der er materialer til levering. Disse skoler skal også selv bestille afhentning af materialerne.

 

For skoler med fast ugentligt besøg 

Vi kører ud med materialer på alle normale skoledage. På mitCFU kan du se jeres skoles ugentlige CFU-dag og hente en CFU-årskalender, der gælder for netop jeres skole. Log ind på mitCFU og vælg 'Min institution' under 'Funktioner'.

 

For skoler uden fast besøg

De skoler, som vi ikke kommer fast til, får selvfølgelig materialer, når der er bestilt noget, men disse skoler skal selv bestille afhentning af materialerne. Det sker ved at logge ind på mitcfu.dk og klikke på lastbil-ikonet 'Bestil afhentning' fra informationssiden (klik på mitCFU-logoet i venstre top, hvis ikke du står på informationssiden).
Bestillingen skal foretages senest kl. 12 arbejdsdagen før køredagen.  

Gå til mitCFU og bestil afhentning

Selvom din skole ikke har et fast ugentligt CFU-besøg, kan du med fordel hente en CFU-årskalender, der gælder for netop jeres skole, så I ved, hvilke dage, I kan forvente besøg, når I har bestilt materialer eller aflevering af dem. Log på mitCFU, og vælg 'Min institution' under 'Funktioner'.


Oplever I problemer i forbindelse med bestilling af materialeafhentning, så kontakt os på 87 55 27 27


Aflevering af kasser 

På hver skole har vores chauffør aftalt et afleverings- og afhentningssted, hvor I stiller materialerne. Pak venligst kasserne på samme måde, som I modtog dem. Alle skoler har fået skilte, så det er tydeligt at se, hvor I skal hente og aflevere materialerne. I kan  downloade skiltene og plakaten til print:

Hent skilte til print (pdf) 
Hent plakaten til print (pdf)


Returseddel til print

Er følgesedlen til de lånte materialer forsvundet, kan I lave en selv. Print denne seddel ud, udfyld den og læg den ved de materialer, I sender retur - så går det meget lettere på vores lager, og I risikerer ikke at få rykkere for noget, I hár afleveret til tiden.

Hent returseddel (pdf)