CFU i forhold til Covid19

Bilerne kører igen, men Aarhus-samlingen har måtte lukke ned.

Vi var eller næsten tilbage til normalen, men i takt med, at covid19-smitten ændrer styrke, justeres også adfærd og services på CFU. Her på siden kan du følge den aktuelle status.

 

Materialer til skolerne

CFU’s lagre er åbne, og vi må igen køre med materialer til skolerne. 
Det er Uddannelses- og forskningsministeriet og sundhedsmyndighederne, der har givet CFU’erne i Danmark lov at genåbne for udlån af materialer. Vores chauffører og lagermedarbejdere følger naturligvis sundhedsstyrelsens retningslinjer. 

Har du spørgsmål til bookinger, kan du kontakte os på mailadresserne hbb@via.dk eller dj@via.dk  

CFU i Herning er åben - i Aarhus er samlingen lukket i uge 33 og 34

Vores informationssamling i Herning er åben. Vi holder åbent fra kl. 9-15 mandag og torsdag og fredag fra kl. 9-14. 

  • Man må tage kortvarigt ophold i samlingernes lokaler, mens man finder materialer, man vil låne med hjem, henter reserverede materialer eller afleverer lånte bøger.
  • Vi følger selvfølgelig sundhedsmyndighedernes anbefalinger, så der må max befinde sig 10 personer i samlingerne ad gangen med de gældende krav om afstand.

NB: I Aarhus er informationssamlingen på grund af den tiltagende alvorlige situation med mange coronasmittede i byen lukket til og med den 21. august. 


Andre overvejelser i forbindelse med nedlukningen

Hvad med mine kurser?

Som situationen er nu, gennemfører vi CFU's kurser og konferencer her i det nye skoleår - dog med et maksimalt deltagerantal i henhold til retningslinjer om afstand og sundhedsmæssige sikkerhedsforanstaltninger. Vi følger myndighedernes udmeldinger, og du hører fra os, hvis der sker ændringer i forhold til kurser, du er tilmeldt.

Brug endelig vores online læremidler

Når de fysiske materialer har været spærret inde, og når der nu er lidt ventetid på nye bookinger, så er det oplagt at anvende nogle af online læremidler. Du kan booke og streame film og tv-udsendelser og låne e-bøger til dig selv og dine elever gennem mitCFU. Vores hjemmeside, som er fuld af gode ideer til dine fag, er også fortsat åben.

Kontakt om faglige og praktiske spørgsmål

Har du har faglige eller praktiske spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte en af CFU’s medarbejdere.
Se alle kontaktinformationer for medarbejdere i VIA CFU

Kontakt om spørgsmål til corona-situationen

Har du spørgsmål til coronasituationen i almindelighed og i forbindelse med aktiviteter på VIA, kan du finde kontaktinformationer og læse mere på denne side fra VIAs coronataskforce. Siden opdateres løbende.