CFU - og Covid19

Afdelingerne i Herning og i Aarhus har lukket frem til den 4. oktober - men materialerne kommer fortsat til skolerme.

I takt med covid19-smittens udvikling, justeres også adfærd og services på CFU. Her på siden kan du følge den aktuelle status.

 


Materialer til skolerne

CFU’s lagre er åbne, og vi kører med materialer til og fra skolerne som vanligt. Vores chauffører og lagermedarbejdere følger naturligvis sundhedsstyrelsens retningslinjer og anbefalinger. 

Har du spørgsmål til bookinger, kan du kontakte os på mailadresserne hbb@via.dk eller dj@via.dk  


CFU's informationssamlinger lukker for en stund

På baggrund af den seneste tids udvikling af COVID-19 i Danmark, har CFU besluttet atter at lukke informationssamlingerne frem til 18. oktober. 


Andre overvejelser i forbindelse med nedlukningen

Hvad med mine kurser?

Som situationen er nu, gennemfører vi CFU's kurser og konferencer her i det nye skoleår - dog med et maksimalt deltagerantal i henhold til retningslinjer om afstand og sundhedsmæssige sikkerhedsforanstaltninger. Vi følger myndighedernes udmeldinger, og du hører fra os, hvis der sker ændringer i forhold til kurser, du er tilmeldt.

Brug endelig vores online læremidler

Når de fysiske materialer har været spærret inde, og når der nu er lidt ventetid på nye bookinger, så er det oplagt at anvende nogle af online læremidler. Du kan booke og streame film og tv-udsendelser og låne e-bøger til dig selv og dine elever gennem mitCFU. Vores hjemmeside, som er fuld af gode ideer til dine fag, er også fortsat åben.

Kontakt om faglige og praktiske spørgsmål

Har du har faglige eller praktiske spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte en af CFU’s medarbejdere.
Se alle kontaktinformationer for medarbejdere i VIA CFU

Kontakt om spørgsmål til corona-situationen

Har du spørgsmål til coronasituationen i almindelighed og i forbindelse med aktiviteter på VIA, kan du finde kontaktinformationer og læse mere på denne side fra VIAs coronataskforce. Siden opdateres løbende.