Corona - vi nærmer os normalen ...

Bilerne kører igen - og nu er vores infosamlinger også åbne :-) 

Normal kørsel - og næsten normale åbningstider

Materialer til skolerne

CFU’s lagre er atter åbne, og vi må igen køre med materialer til skolerne. 
Det er Uddannelses- og forskningsministeriet og sundhedsmyndighederne, der har givet CFU’erne i Danmark lov at genåbne for udlån af materialer. Vores chauffører og lagermedarbejdere følger naturligvis sundhedsstyrelsens retningslinjer.

  • Frem til den 29. maj afhentede vi alle de ’corona-ramte’ materialer på skolerne og fik dem gjort klar til nye udlån.
  • Den 2. juni genoptog vi den normale kørsel med udbringning af materialer til skolerne. CFU’s biler kommer på skolens sædvanlige køredag.

Har du spørgsmål til bookinger, kan du kontakte os på mailadresserne hbb@via.dk eller dj@via.dk  

Besøg på CFU i Herning og Aarhus

Endelig er VIA CFU's infosamlinger også åbne igen. Vi holder åbent fra kl. 9-15 mandag og torsdag og fredag fra kl. 9-14.
Den 3. juli ferielukker vi klokken 12. 

Vær opmærksom på

  • Man kan tage kortvarigt ophold i samlingernes lokaler, mens man finder materialer, man vil låne med hjem, henter reserverede materialer eller afleverer lånte bøger.
  • Vi følger selvfølgelig sundhedsmyndighedernes anbefalinger, så der må max befinde sig 10 personer i samlingerne ad gangen med de gældende krav om afstand.


Andre overvejelser i forbindelse med nedlukningen

Hvad med mine kurser?

Alle CFU's kurser og konferencer, som ikke kan afvikles online, er blevet aflyst. Skulle du deltage i et CFU-kursus i den nærmeste fremtid, vil du modtage en direkte mail om situationen. 

Brug endelig vores online læremidler

Når de fysiske materialer har været spærret inde, og når der nu er lidt ventetid på nye bookinger, så er det oplagt at anvende nogle af online læremidler. Du kan booke og streame film og tv-udsendelser og låne e-bøger til dig selv og dine elever gennem mitCFU. Vores hjemmeside, som er fuld af gode ideer til dine fag, er også fortsat åben.

Kontakt om faglige og praktiske spørgsmål

Har du har faglige eller praktiske spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte en af CFU’s medarbejdere.
Se alle kontaktinformationer for medarbejdere i VIA CFU

Kontakt om spørgsmål til corona-situationen

Har du spørgsmål til corona-situationen i almindelighed og i forbindelse med aktiviteter på VIA, kan du finde kontaktinformationer og læse mere på denne side fra VIAs coronataskforce. Siden opdateres løbende.