Corona - alt og alle berøres ...

VIA CFU's samlinger og kørselsordning er pt. lukket. Alle vores online services kan dog fortsat bruges og tilgås.
På CFU følger vi ligesom resten af VIA de retningslinjer, som kommer fra de danske myndigheder, og vi har derfor lukket vores informationssamlinger i Aarhus og Herning og udlånssamlingen i Viborg, ligesom al kørsel med materialer pt. er indstillet.

 

Hvad med mine kurser?

Alle CFU's kurser og konferencer, som ikke kan afvikles online, aflyses. Skulle du deltage i et CFU-kursus i den nærmeste fremtid, vil du modtage en direkte mail om situationen.

Hvad med de materialer, jeg har booket?

Eftersom der ikke hentes og bringes læremidler i denne periode, hvor skolerne er lukket ned, stilles alle lån i bero, indtil situationen er normaliseret.
Har du spørgsmål til bookinger i den berørte periode, kan vi kontaktes på mailadresserne hbb@via.dk eller dj@via.dk

Alle vores online services er fortsat tilgængelige

Imens skolerne er lukket for fysisk tilstedeværelse, kan du fortsat streame film og tv-udsendelser og låne e-bøger til dig selv og dine elever gennem mitCFU. Vores hjemmeside, som er fuld af gode ideer til dine fag, er også fortsat åben.

Kontakt om faglige og praktiske spørgsmål

Har du har faglige eller praktiske spørgsmål, er CFU’s medarbejdere tilgængelige på mail.
Se alle kontaktinformationer for VIA CFU

Kontakt om spørgsmål til corona-situationen

Har du spørgsmål til corona-situationen i almindelighed og i forbindelse med aktiviteter på VIA, kan du finde kontaktinformationer og læse mere på denne side fra VIAs coronataskforce. Siden opdateres løbende.