Jan Mogensen

Som pædagogisk konsulent vejleder jeg om en praksisorienteret tilgang til anvendelse af digitale teknologier i undervisningen. 

Info om Jan

Jan Mogensen er pædagogisk konsulent på VIA CFU
CFU i Herning
A. I. Holms Vej 97
7400 Herning
T: 87 55 18 66
E: jamo@via.dk

Særlig viden om

Jeg er optaget af, hvordan digitale teknologier kan bidrage til undervisningen, så eleverne bliver mere skabende, undersøgende og handlekompetente. Jeg har særligt fokus på:

  • Teknologiforståelse & teknologifantasi
  • Makerteknologier & makerdidaktik
  • Anvendelse af digitale teknologier i sprogundervisningen
  • Gamification

Jeg er ansat ved VIA CFU i en kombinationsstilling og kan altid kontaktes, men træffes primært på CFU i Herning onsdage og torsdage. 

Herudover er jeg lærer i udskolingen på Vestervang Skole i Viborg. Her underviser jeg i dansk, engelsk, biologi og idræt og fungerer desuden som læringsvejleder i It-medier og kommunikation med særlig fokus på teknologiforståelse og brugen af digitale teknologier i undervisningen.

Baggrund

Jeg er uddannet lærer med linjefag i dansk, engelsk, biologi og idræt.

Gennem en årrække har jeg arbejdet som læringsvejleder og ressourceperson med særligt fokus på at udvikle undervisning, hvor de digitale teknologier spiller en central rolle. Igennem min diplomuddannelse har jeg arbejdet mere og mere med teknologiforståelse og makersdidaktik ind i designtænkningsprocesser. 
Min fornemmeste opgave er at være tilkoblingsdygtig ift. den undervisningsmæssige kontekst vi indgår i, så vi sammen kan udvide og udvikle vores måde at tænke læring og undervisning på til gavn for vores elever og deres skolevirkelighed.