Mette Lynnerup

Som it-didaktisk makernørd med krea-gener vejleder jeg om teknologiforståelse og makerteknologier og har desuden fokus på billedkunst og håndværk og design.

Info om Mette

 Mette Lynnerup Hollensen VIA CFU
CFU i Herning
A.I. Holms vej 97
7400 Herning
T:87 55 27 14

Særlig viden om

Jeg har som konsulent særligt fokus på arbejdet med teknologi og teknologiforståelse i og på tværs af fag. Jeg er især optaget af:

  • Teknologiforståelse – særligt i de humanistiske og praktisk musiske fag
  • Makerspaces – teknologier, forløb og fag
  • Design og designprocesser – kreativitet og innovation
  • Håndværk og design
  • Billedkunst

Jeg er fuldtidsansat ved VIA CFU og meget optaget af, hvordan arbejdet med teknologi og teknologiforståelse kan give mening også i de humanistiske og praktisk/musiske fag. Jeg arbejder særligt med, hvordan en praksisorienteret, legende og undersøgende tilgang til læring og undervisning kan understøtte og udvikle elevernes læringspotentialer.

Jeg er vild med at udfordre og udvikle undervisningen i billedkunst og håndværk og design og har et særligt blik på praksisfaglighed på tværs af grundskolens fag.

Baggrund

Jeg er uddannet lærer fra Aalborg Seminarium med linjefag i dansk, engelsk, kristendom og billedkunst, hvilke jeg har undervist i gennem en lang årrække i skolen. Jeg er pt. i gang med en masteruddannelse i IKT og Læring.