Helle Rahbek

Helle Rahbek

CFU i Herning
A.I. Holms vej 97
7400 Herning
T:87 55 27 17
E:
Jeg vejleder inden for dansk på mellemtrinnet og idræt. Med Skolen i Biografen er også under mine vinger.

Jeg er kombinationsansat konsulent i CFU’s afdeling i Herning. Ud over arbejdet som pædagogisk konsulent er jeg ansat som lærer på en folkeskole i Herning Kommune. Jeg træffes tirsdage, torsdage og fredage efter aftale.

Som konsulent vejleder og rådgiver jeg inden for områderne dansk på mellemtrinnet og idræt. Jeg planlægger kurser inden for mine fag og vejleder lærere enten her i huset, på skolerne eller pr. mail eller telefon. Derudover varetager jeg også opgaven som pædagogisk konsulent for projektet Med Skolen I Biografen, der er et projekt mellem Det danske filminstitut, kommunerne, CFU og biograferne.

Udviklingsprojekter
Lige nu arbejder jeg på et projekt om bibliotekskundskab med narrativ tilgang. Her prøver vi ved hjælp af en spændende skønlitterær historie, beacons, tablets og mobiltelefoner at give eleverne på mellemtrinnet en anderledes tilgang til og forståelse af hvordan et Pædagogisk Læringscenter er opbygget.

Min baggrund
Jeg er uddannet folkeskolelærer og har mange års erfaring som lærer. Jeg har videreuddannet mig til skolebibliotekar og senere deltaget i et Comenius projekt omkring School Libraries As Multimedia Centres.

Jeg er endvidere uddannet Master i Børnelitteratur.