Mette Lynnerup Hollensen

Mette Lynnerup Hollensen

CFU i Herning
A.I. Holms vej 97
7400 Herning
T:87 55 27 14
E:
Som it-didaktisk makernørd med krea-gener, vejleder jeg om it-didaktik, makerteknologier og det 21. århundredes kompetencer på tværs af fagene.

På CFU er jeg konsulent inden for it og medier, hvor jeg arbejder med at integrere it i fagene, så det fremmer innovativ læring, kreativitet og fagfaglig udvikling. Jeg er meget optaget af arbejdet med og udviklingen af CFU's makerspace i Herning, hvor jeg også har fokus på integrationen af det 21. århundredes kompetencer i fagene. Desuden har jeg fagfaglige opgaver inden for billedkunst og håndværk/design.

Mange års undervisningserfaring i blandt andet dansk, engelsk og billedkunst gør, at jeg tror på, at fokus på it-didaktik er med til at understøtte og udvikle elevernes læringspotentialer med undervisningsformer, der også holder i det 21. århundrede.


Jeg er uddannet lærer, hvor jeg sideløbende med konsulentarbejdet underviser i folkeskolens ældste klasser.

I mit arbejde både som lærer og konsulent sætter jeg fokus på it-redskaber, der skaber merværdi i undervisningen både for lærere og elever. Jeg er desuden meget interesseret i, hvordan de kreative processer på tværs af fagene kan udvikles og styrkes i et it-didaktisk perspektiv.