Sara Sejrskild Rejsenhus

Sara Sejrskild Rejsenhus

CFU i Aarhus
Ceresbyen
8000 Aarhus C
T:87 55 28 48
E:
Dansk på mellemtrinnet, bevægelse i undervisningen samt idræt er mine primære områder som pædagogisk konsulent her på CFU.

Jeg arbejder på CFU i Aarhus, hvor jeg i skoleåret 2017/18 bedst træffes onsdag og torsdag.

Da jeg er ansat i en kombinationsstilling, arbejder jeg også på Skt. Knuds Skole i Aarhus, hvor jeg er i skolens læringscenter. På den vis kan jeg følge levende med i, hvad der rører sig i skolen. Ofte har jeg mulighed for at afprøve nye materialer sammen med forskellige klasser, inden jeg vejleder i materialerne.

Udover at vejlede inden for fagene dansk og idræt, vejleder jeg også i hvordan bevægelse i undervisningen kan implementeres i en travl hverdag.

Derudover bliver der også tid til, sammen med kolleger og skoler i vores nærområde, at være en del af forskellige udviklingsprojekter, b.la 'Kinect i undervisningen', hvor bevægelse og læring var sat i fokus, og 'Augmented Reality i faget dansk', hvor materialet 'Pigen og drengen og isen' blev skabt.

Jeg blev uddannet lærer i 1998 med linjefag i matematik og idræt. Jeg har siden taget linjefag i dansk, uddannet mig til Nordisk Sprogpilot og læst PD-modulet Børne- og ungdomslitteratur. Pt. er jeg ved at afslutte min PD som bevægelsesvejleder.