Nyt bookingsystem

Det er blevet nemmere at booke materialer i mitCFU.

Vi har forbedret bookingdelen af mitCFU. Nu skal din booking ikke længere omkring Dantek Booking, men sker udelukkende i mitCFU. Det nye bookingsystem har virket siden efteråret 2020, når du skulle låne materialer fra udlånssamlingen til dine elever. Siden foråret 2021 har også informationssamlingens materialer atter været klar til booking.

Hvad betyder det nye system for dig som låner?

Det er blevet lettere at booke. Du logger ind på mitCFU og finder det, du vil låne. Når du står på materialets side, klikker du på den runde knap (rød eller gul, alt efter om det er et materiale til dine elever eller et til dig selv) - og får et overblik over de perioder, hvor materialet er ledigt. Du vælger ønsket periode og klikker på Book. Færdig!

Du får en mail, når dine lån er klar 

Du får en mail, når et materiale er pakket og klar til at blive sendt til dig, og du får en SMS, når vi har leveret materialet til din skole. Derfor er det ekstra vigtigt, at vi har korrekt mobilnummer og mailadresse – tjek gerne ved at klikke dig forbi mitCFU under Funktioner/Mine oplysninger.

Det nye system gælder også i informationssamlingen

Den del af CFU’s materialer, der hører til i informationssamlingen, kan lånes af undervisere og studerende i enkelteksemplarer til egen inspiration eller til vurdering i fagteam, fx forud for indkøb af materialer på skolen.
Disse materialer skal du fremover også booke online - helt som du kender proceduren med de materialer, du har lånt til dine elever fra vores udlånssamling.

Du booker - vi bringer

Vi leverer materialerne til dig på skolen med vores kørselsordning - præcis som med de materialer, du låner hjem til dine elever fra vores udlånssamling.

Hvad med de studerende?

Som studerende kan du også booke materialer fra informationssamlingen. Disse materialer kan du hente på CFU Campus Aarhus C eller på dit uddannelsessted. Du får en mail, når de er klar til afhentning.

Vi glæder os til gensyn

Vi glæder os til, at vi igen kan byde dig velkommen i Informationssamlingerne i Aarhus og i Herning. Vi står klar til at rådgive og vejlede, hjælper gerne med bookingen - og leverer som nævnt det, du vil låne, til din skole.