Parkering på VIA CFU

Er du i bil, når du skal besøge eller på kursus på CFU i Herning eller i Aarhus, er det smart lige at læse med her.

Parkering på CFU i Herning

På A. I. Holms Vej, hvor CFU i Herning ligger, råder vi kun over nogle udvalgte pladser på parkeringspladsen. På tegningen herunder kan du se hvilke pladser, du må bruge som besøgende på CFU. - Der runderer to forskellige vagtselskaber.

Når du ankommer til CFU, skal du derfor stille p-skiven og derefter indtaste din nummerplade i selvbetjeningsmaskinen ved indgang A. Herefter kan du parkere gratis i otte timer.

Vigtigt: CFU har kun rådighed over de to parkeringsrækker, som er tættest på CFU: Parkeringsrækken ved hovedindgangen og parkeringspladsen bagved bygningen. Pladserne er markeret med grønt på billedet. Bemærk, at pladsen markeret med gult ved hovedindgang A er en handicapplads.

 

Læs om parkeringsreglerne på CFU - og undgå at få en bøde... 

Klik for at få en pdf med illustrationen. 

 

Parkering på CFU i Aarhus

CFU i Aarhus er en del af det store VIA-kompleks. VIA CFU's adresse er:

Ceresbyen 24, bygning B, plan 2 (1. sal)
8000 Aarhus C

Find vej til Campus C

Du kan parkere i p-kælderen direkte på Campus. Den drives af Q-Park og prisen for parkering er pt. 16 kr. pr. time. Indkørslen til p-kælderen sker fra Daugbjergvej og Dollerupvej

Se kort på Google Maps eller hent kort over Ceresbyen (pdf)

Er du i bil, kan du, hvis du ønsker det, benytte p-kælderen tilknyttet Campus C. For gæster, som kører med GPS, kan det være nyttigt at vide, at adressen til p-kælderen er:

Q-Park Ceresbyen
Ceres Allé 2
8000 Aarhus C