Temadag om kunstig intelligens.


Netværksarrangement og workshop for teknologiforståelse i Herning den 10. august 2023

CFU inviterer til temadag om kunstig intelligens.

På programmet er oplæg fra Andreas Refsgaard og workshop med ChatGPT.

Dette er arrangement er gratis, men kræver tilmelding.  

12.30-12.45 
 
CFU i Herning byder velkommen til en dag i den kunstige intelligens tegn. Programmet har to dele. Først et oplæg med Anders Refagaard og dernæst workshop i Herning med kunstig intelligens som omdrejningspunkt.
 
12.45-13.30
 
KUNST, KODE OG KUNSTIG INTELLIGENS
Andreas Refsgaard tager os her med på forrygende 45 minutter, hvor han introducerer os til, hvordan han anvender kunstig intelligens i sine mangfoldige værker. 
Det bliver både underholdende, tankevækkende og inspirerende.
 
Andreas Refsgaard er kunstner og kreativ koder, bosat i København. Han arbejder i feltet mellem kunst og interaktionsdesign og bruger algoritmer, kode og maskinlæring til at udforske potentialer ved nye digitale teknologier. Hans arbejde er publiceret i New Scientist, Vice, Gizmodo, PSFK og Designboom, vundet priser ved Interaction Awards og Core77 samt udstillet på museer og festivaler i Europa, Nordamerika, Asien og Australien. 

 

13.30- 15.40
Workshop med ChatGPT
Workshoppen sætter fokus på hvordan man kan arbejde med sprogmodeller i undervisningen, så elevernes kritiske forståelse af kunstig intelligens styrkes. Der vil være eksempler på praktiske øvelser og tilgange i arbejdet med sprogmodellen ChatGPT.
 
15.40-16.00
 
Afslutning
 
NB! 
Kan I ikke deltage denne dag, så kan I deltage i en online workshop d. 15/8 kl. 14.00-15.30, hvor elementer fra workshoppen d. 10/8 vil blive gennemgået.